Pre nego sto sam potpisao, raspitivao sam se kakav je kao provajder. Iskustva su bila razlicita. Iako ga i danas mnogi kritikuju, mogu slobodno da kazem da sam vrlo zadovoljan Telekomom! Za godinu dana sam imao samo jedan jedini prekid od par sati...bar sam samo taj registrovao. Brzina je OK i nisam primetio neke vece fluktuacije, a za pozivanje tehnicke podrske nije ni bilo potrebe pa ne znam kakvi su po tom pitanju...

Pre toga sam par godina bio kod Euneta, koji je tada bio na glasu. Isto ADSL. Iako je bio skuplji, mnogo sam cesce imao probleme i koristio njihovu podrsku. Znaci sve je individualno odnosno relativno...

Vidim da Telekom i sada ima akciju koja traje do kraja juna, tipa 4 meseca gratis ako se potpise ugovor na godinu dana (za paket Click 4). I vecina ostalih provajdera nudi razne pogodnosti. Konkretno Beotel trenutno ima fenomenalnu ADSL akciju "6+6" koja traje do kraja aprila (za svaki placen mesec dobijas sledeci gratis

Ako znate za jos neku promociju, javite. Mene konkretno zanima samo ADSL jer sam najzadovoljniji ovim netom i ne planiram da ga menjam. Svojevremeno sam koristio kablovski preko PTT ali je moje iskustvo lose...mozda zato sto su ga tada tek uveli kod mene u kraju.
Da ne duzim vise, zanimaju me vasa iskustva, kod koga ste i koliko ste zadovoljni provajderom?