Prednosti desire hd u odnosu na desire: bolja kamera,mada je kod htc-a diskutabilno, veci ekran (prednlst-mana). Mana: baterija na hd je istog ili manjeg kapaciteta u odnosu na desire.
Takodje jos jedna stvar treba da se pomene, desire hd ima iskljucivo slcd ekran,dok desire ima slcd i amoled. Amoled ces naci jedino ako planiras da kupis polovan,jer se od juna na desire stavlja samo slcd (bese to neki konflikt sa samsungom). Moj desire je jedan od poslednjih sa amoledom koji je izasao iz Usca

U principu razlika nije velika iako postoji.
Galaxy s je plastican i nema blic! Ali ima zaseban gpu.
N8- mator konj se ne potkiva. Prvi se macici u vodu bacaju. Nasminkani symbian ne moze mnogo da napreduje. 5800 je bio prvi nokijin touch,pa je bio nesavrsen, n8 je prvi multitouch, verovatno ima svoje decje bolesti...htc godinama pravi touch telefone,i svaki je bolji od prethodnika.
Ako ti se ne zuri sa kupovinom, sacekaj jos mesec dva, tada ce valjda stici ovi novi telefoni kod nas,pa bi svi postojeci trebalo da pojeftine!!
Suma sumarum, jedine prednosti n8 su kamera, usb dock i hdmi. Sa novom generacijom android telefona (mislim na ovogodisnje modele) stizu hdmi i usb dock,tako da n8 ostaje sa jednim adutom. A ne bi me cudilo da lg ili samsung izbace mobilne sa jacim kamerama. Lg je vec izbacio 3d telefon.
U bre al sam se raspisao
2.3 je trenutno dostupan samo za google nexus s (samsung),ali ce ga dobiti i ostali high end android modeli
Sent from my HTC Desire using Tapatalk