Games
Re: Games
Može, može, zašto da ne... Ja sam sticajem okolnosti obnovila godinu, ali nije bilo zbog WOW'a već neki drugi problemi, jer ako organizuješ sebi vreme, i ne preteruješ isto je kao bilo koja druga igrica... Mada znam ljude koji zaista jesu zavisnici, i stvarno je veliki problem jer oni ne uspevaju da nađu vremena da jedu a kamoli da studiraju nešto... Kao što rekoh stvar je samo kako se postaviš prema tome, i koliko možeš da kontrolišeš sebe...
I'm too f***in' good, and f***in' proud...

- Ceftriaxone
- Moderator
Stigla mafia 2
Samo jos da se organizujem kako treba, msm ucenje,sport, devojka,drustvo i jos ovo

Samo jos da se organizujem kako treba, msm ucenje,sport, devojka,drustvo i jos ovo

Ja sam igrao Assassin's creed na mobilnom... To mi je spaslo život na vežbama i predavanjima u VI godini! 

Super je telefonska verzija... Meni je poslao neki kolega preko bluetooth-a. Nije mnogo sitno, laka je igrica, a opet drži pažnju i može da se igra u nedogled! 

- Ceftriaxone
- Moderator
Imam je ja na mom telefonu. sama igra zauzima par mb,ali dodatni fajlovi koji se skidaju sa neta zauzimaju 150mb
nije losa igra,ali se meni vise svidja igrica angry birds i atomic bomber. Govorim o android platvormi

Ja nisam imao nikakve dodatne fajlove... Nokiu imam! Samo mi ortak poslao jedan fajl preko BT-a, ne znam koliki je bio, i PUF igrica je tu!
Vidim da je Angry Birds popularna, o čemu se majke ti radi? Je l' stvarno dobra?Ceftriaxone wrote:Imam je ja na mom telefonu. sama igra zauzima par mb,ali dodatni fajlovi koji se skidaju sa neta zauzimaju 150mbnije losa igra,ali se meni vise svidja igrica angry birds i atomic bomber. Govorim o android platvormi
P.S. Kad si već na androidu: http://www.belimantil.info/forum_phpbb3 ... =61&t=4805

"It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live that our death brings no pleasure on the world." John Steinbeck
Elanor, jeste ta igrica... Za mobilni! Extra je, baš zabavna! 

- SentinelBL
- Forumski student
ja čekam da izađe Mass Effect 3 i Assassins Creed 2: Brotherhood. 

“Some like to understand what they believe in. Others like to believe in what they understand.” – Stanislaw Jerzy Lec
- Ceftriaxone
- Moderator
Video sam da je ubacena podrska za nas forum. Sad cu opet da koristim tapatalk.
Angry birds. Imas pticice koje katapultiras i treba da pogodis neprijatelja. I postoji vise razlicitih ,,armija" , svaka ima svoje prednosti i mane. Kao i neprijatelji. S tim sto su neprijatelji mete, znaci ti si jedini koji gadja.
Probaj je,zarazna je!
AC brotherhood stize tek u martu ako se ne varam.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Angry birds. Imas pticice koje katapultiras i treba da pogodis neprijatelja. I postoji vise razlicitih ,,armija" , svaka ima svoje prednosti i mane. Kao i neprijatelji. S tim sto su neprijatelji mete, znaci ti si jedini koji gadja.
Probaj je,zarazna je!
AC brotherhood stize tek u martu ako se ne varam.
- Ceftriaxone
- Moderator
Poslacu ti ja link na pp
Smaračice...Elanor wrote:I bojkotujem tapatalk

Sent from My Computer using Tastatura

"It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live that our death brings no pleasure on the world." John Steinbeck