Ima nekih ludih gejmera medju medicinarima? Ja se trenutno drogiram WoW-m Pa eto preporucujte igrice, razmenjujte iskustva... Ne moramo samo da gledamo filmove
Need for Speed Shift, pre par dana sam je instalirao i čupam kosu koliko je teška, svaki auto slupam do neprepoznatljivosti već na prvoj krivini . Inače, poslednjih par godina, jedina igra koju sam igrao je bila FIFA, pre toga NBA Live. Jbg, sportski tip , ne volim strategije, mnogo vremena mi oduzmu, kad sednem, ne dižem dupe satima, pa sam odustao. Umesto da ne dižem dupe od knjige...
"It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live that our death brings no pleasure on the world." John Steinbeck
Uh meni nikako ne idu igre gde moram da vozim... A na WoW sam se navukla, i jbg ne bih da se odviknem, lepo mi Mada jeste istina, kad sednem, ne mogu da ustanem
Elenor, vidim da si sveza na forumu, pa pretpostavljam da si i na faks tek dosla ) Od WoW-a se polako oprastaj, ukoliko si iole ozbiljan igrac(raider) )) Nema se toliko vremena vise... prosla srednja ))
He, he, otkud ti znaš šta ja vozim ? Polako ulazim u štos, i jeste istina da treba da se uspori u krivini, i to dosta jer u suprotnom izlete sa staze kao iz praćke. Ali me j..e grafička, pregreva se pa mi igra svakih par minuta štuca, što je poprilično frustrirajuće, pogotov kad igraš Time Attack .
"It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live that our death brings no pleasure on the world." John Steinbeck
brate ako to vozis evo ja ti skidam kapu ovde )) ma upali igru na retard mod(chitaj popali sve tamo u opcijama,brake assist, esp,traction) i samo levo desno ides nema nikakvog kocenja )))
Da li moze WOWista da studira medicinu??? Ja nisam WOWista (pu pu, daleko bilo) ali sam sticajem okolnosti jedno vreme radio u igraonici i dosao do zakljucka da su zavisnici od WARCRAFT-a mnogo tezi bolesnici od zavisnika od heroina...