sport na medicini???
- Mr.Brightside
- Forumski student
sport na medicini???
interesuje me ko vodi sportske sekcije na medicini(ako uopste postoje..ili ce mi najveca rekreacija biti nosanje anatomskog atlasa )..i kako da se prijavimo za njih?
- elisabeth23
- Forumski student
Re: sport na medicini???
pozz,pa atlas mora da se nosi.to mu dodje kao neki mali tegici za bicepse i trisepse,hehehehhe.znas ja sam se prijavljivala u parlamentu dole,i to dva puta,ali nikad me nisu pozvali.mora da su i tu neki klanovi raspitaj se mozda se nesto promenilo!!!!
A,KOJI SPORT JE UPITANJU?.....HOCES NA FUDBAL?
- Mr.Brightside
- Forumski student
ja sam milsio na odbojku,jel postoji muska ekipa i ko je vodi?
Kako, kad i gde moze da se prijavi za fudbal na medicini? Jel postoji tim fakulteta uopste?
Odeš u Parlament (podrum dekanata) i raspitaš se tamo.
Postoji naravno ekipa, kao i za mnoge druge sportove.
Samo nemoj da se razočaraš ako ne budu baš otvoreni da te prime. Moraš da budeš nečiji extra drug, ili da budeš extra fudbaler pa da te prime umesto nečijeg extra druga...
Postoji naravno ekipa, kao i za mnoge druge sportove.
Samo nemoj da se razočaraš ako ne budu baš otvoreni da te prime. Moraš da budeš nečiji extra drug, ili da budeš extra fudbaler pa da te prime umesto nečijeg extra druga...
Look inside, look inside your tiny mind, and look a bit harder, cause we’re so uninspired, so sick and tired, of all the hatred you harbor... F.U.
Hvala!!! Moracu da nadjem novog extra druga!
- must be between
- Forumski student
Rugby rules!!!
............pa i profesori su nekad bili studenti.............samo se toga izgleda ne secaju
Hehe ja više volim američki fudbal
I'm too f***in' good, and f***in' proud...
Ma fudbalska ekipa je ravna italijanskoj mafiji. Poceli su da suspenduju igrace u poslednje vreme. Cak zabranjuju ljudima na svadbe da idu, strasno . . .
- Dr Socrates
- Forumski student
nenna2710 wrote:Ma fudbalska ekipa je ravna italijanskoj mafiji. Poceli su da suspenduju igrace u poslednje vreme. Cak zabranjuju ljudima na svadbe da idu, strasno . . .
Italijanska mafija, kolika ja znam, to resava malo drugacije a ne suspenzijom tako da ti poredjenje nije adekvatno. Fudbalska ekipa je uvek otvorena za prijem novih clanova. Prosle skoloske godine ekipa je imala 17 clanova sa svih godina studija. Svako ko voli da igra fudbal i ko misli da moze da konkurise za mesto u ekipi moze da dodje na trening fudbalske ekipe ponedeljkom od 13h-15h i petkom od 13h-14:30h u sali KSC "Mika Mitrovic - Jarac".
P.S. Ko se nije ponasa na svadbi kako to dolikuje normalno je da nece da ide na sledecu kao clan fudbalske ekipe
...slobodno nesto i napisi kad si vec procitao tudje postove, nece "guja da te ujede" ako nekome pomognes tako sto ces da mu preneses svoja iskustva sa ispita...
A sto se tenisa tice.... Bavi li se iko tim na fakultetu ?
- mrsandjela
- Forumski student
Da li neko zna da li postoji zenska kosarkaska ekipa na nasem fakultetu?
Ima i tenis i košarka, i muška i ženska ekipa!
ooooooooooopop ! Super! Posto sam 15god trenirala i furala po turnirima i bas mi je bilo zao kad sam morala da prekinem to.... ovako cu bar malo moci da se izduvam u pauzama ucenja
- Ceftriaxone
- Moderator
Eto, sad ce teniska ekipa biti jaca na medicinijadi
- Katarina91
- Forumski student
nije valjda da ima tenis...oo pa to je DIVNO nisam znala,pa gde se igra sada po ovom vremenu??? moram se prijaviti..
- Ceftriaxone
- Moderator
Subota 19.2 u hali Novog DIF-a pocinje nova sezona za nase rukometase!
Dodjite da ih zajedno podrzimo i pomognemo im da ponove proslogodisnji uspeh- polufinale univerzitetskog prvenstva!
NEDELJA, NOVI DIF 20H
MEDICINA-EKONOMIJA
Dodjite da ih zajedno podrzimo i pomognemo im da ponove proslogodisnji uspeh- polufinale univerzitetskog prvenstva!
NEDELJA, NOVI DIF 20H
MEDICINA-EKONOMIJA
- Ceftriaxone
- Moderator