Vidi, postoji jedna stvar, kada zelis da se informises od, kako ti kazes, pametnijih i ucenijih ljudi od sebe, onda izaberes one koji su politicki nepristrasni. Onaj ko je politicki pristrasan, on moze da bude ucen koliko hoce, pricace ono sto mu je u interesu.Keni wrote:sa druge strane ako ovde imaš mnogo više nauke koja se slaže oko jednog, a sa druge strane par ljudi koji govore nešto drugo... meni se čini da je izbor prilično jasan.
Do sada svi doktori sa kojima sam pricao, a koji nisu clanovi ni jedne politicke partije i nemaju nikakav interes od promocije gripa i vakcine, imaju isti stav kao i ja, a samo oni doktori koji su na visokim polozajima, pocev od Kona, Milosavljevica, pa do ove svetske gamadi od kojih je sve i poteklo, samo oni iznose ono sto iznose.
Ponovicu ono sto sam vec rekao sa aspekta obicnog smrtnika, nemam simptome gripa A H1N1, ne poznajem nikoga ko ima i ne poznajem nikoga ko poznaje nekoga ko ima. Krecem se po svim javnim skupovima, vozim se gradskim prevozom u spicu, izlazim po beogradskim klubovima, ne nosim masku, ne koristim dezinfekciono sredstvo i nisam vakcinisan. Ako se razbolim, javicu vam.